Nieuwsgierig? Blijf leren!

Ik weet dat ik niets weet

 

Het leven  heeft voor elk van ons een eigen pakket aan ervaringen waarmee we zelf moeten omgaan.  Het is als n tuin waar  je je eigen zaadjes plant en je onkruid te wieden hebt. Je moet het ook doen met de grondsoort en hulpmiddelen die er zijn om de zaadjes tot  bloei te kunnen laten komen. Lang niet alles voor dit plannen en onderhouden leren we thuis, op school een/of in andere geboden leermomenten. We leren met de mogelijkheden die we hebben gekregen in ons eigen tempo naast door wat ons is aangereikt.

Eens even stil staan, waar je eigenlijk staat in je leven en wat je nodig hebt om jouw beste groei en keuzes te bepalen, je eigen tuintje tot beste bloei te laten komen, daar bestaat geen school voor.
Vincent en Nelly  kennen in zowel hun prive leven als hun werk allerlei denkbare belemmeringen die ontwikkeling, groei en bloei kunnen tegengaan en kunnen belemmeren. Ze volgden hun eigen pad langs niet geijkte wegen.  Bij Ons Erfgoed nemen Vincent en Nelly je mee ‘op reis’ in je eigen leven en de uitdagingen op je eigen pad zonder ‘in een hokje’ te hoeven passen en denken. Na een heerlijke  inspirerende dag, helemaal voor jezelf, kun je verder met een energie boost en handreikingen voor je eigen beste ’tuin’plan.

Interesse in deelname en er staat hier geen datum vermeld?
Stuur ons en berichtje en we plaatsen je op de lijst voor een uitnodiging.