Thee & tuinkamer ‘Vruuger’ (Vroeger)


Terug in de tijd

Je stapt zo in voorgaande jaren, de jaren ’40-’70, bij een bezoekje aan de Thee & tuinkamer ‘Vruuger’ voor een ‘bakske leut’, -wat te drinken- en te ‘bikke’ -eten-. De authentieke antieke Piet Zwart keuken komt uit de jaren ’40 en heeft jaren dienst gedaan in een villa in het nabije Vlijmen (zie foto).

 
 

De keuken die overcompleet was voor de nieuwe bewoners van de villa in Vlijmen, kreeg een plekje dicht bij huis voor een tweede kans. De bijzonder sfeervolle keuken heeft een plekje gekregen in de Thee & tuinkamer die Vincent en Nelly realiseerden in de bestaande damwanden ovverkapping/schuur . De voormalige damwanden overkapping/schuur, heeft deels een andere functie gekregen (de helft is schuur en werkruimte gebleven in een nieuw jasje). De oude keuken uit de villa in Vlijmen is daarin geplaatst en ingericht met spullen van ‘ons opa en oma’, ‘ons pap en mam’ en met wat we zochten en vonden aan geschiedenis en jeugd sentiment. De oorsprong van de meeste spullen uit twee families heeft dan ook plaats in zowel Brabant als Gelderland. Iedereen die de Thee & tuinkamer bezoekt, herkent zelf ook wel ‘iets’.

   
  

Thee & tuinkamer boeken
De Thee & tuinkamer heeft een zitje en eettafel met stoelen en kan apart gereserveerd worden bij het verblijf in onze B&B om te blijven ontbijten. Ook kan de thee & tuinkamer voor een high tea of het volledige verblijf er bij gereserveerd worden. Informeer even vooraf naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden voor verblijf in de Thee & tuinkamer
Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen

  • Ontbijt arrangement 2 personen
  • Middag arrangement high tea voor 1- 4 personen inclusief thee, koffie, en diverse lekkernijen; zoetig en hartigheden. Per dagdeel 12.00 uur – 16.00 uur
  • Bijboeken Thee & tuinkamer per dag vanaf 10.30 uur