De Groepsruimte
De groepsruimte  van Ons Erfgoed is een unieke duurzame locatie, gelegen nabij Den Bosch en aan de Maas die de provincies Noord Brabant en Gelderland scheidt. De groepsruimte is een inspirerende sfeervolle lichte ruimte met uitzicht op veel groen van  zowel de tuin als het weiland gelegen voor de woning en groepsruimte van Ons Erfgoed. Er is ‘genuug'(genoeg) plek
als vergader of trainingslocatie voor zo’n 12 -14 personen.

De duurzame inspirerende  vergaderlocatie Ons Erfgoed kenmerkt zich door een integratie van binnen en buiten en verbinding met de natuur. De glazen schuifpui kan als het warm is, worden geopend voor meer comfort. De ruimte heeft een luchtventilatie systeem en  is voor de koudere dagen voorzien van vloerverwarming waardoor de ruimte zeer comfortabel is. De locatie leent zich voor verschillende bijeenkomsten zoals vergadering, een heidag, teambuilding, training, brainstorm sessie of een workshop. De groepsruimte van Ons Erfgoed ruimte is voorzien van diverse voorzieningen om effectief te vergaderen zoals internet, een grote witte muur voor projectie en een eigen toilet.

Er is voldoende buitenruimte om ook gebruik van te maken of een wandeling te maken door het dorpje Hedikhuizen of over de dijk langs de Maas. Mogelijkheden en kostenopgave voor reservering gaat in overleg.