Ons Erfgoed vind ik een hele fijne plek om te verblijven. Het is er nog echt donker en je wordt wakker met geluiden van vogels n kunt direct genieten van de omliggende natuur. Een prima basis voor een wandeling of fietstocht en bezoek aan Den Bosch en Heusden. Je kunt lekker eten bij ‘Ons Gheluk’ Heusden en de B&B ook een prima verblijf om rustig te kunnen werken.

 

Peter 

Ik heb heerlijk genoten op de prachtige plek bij Ons Erfgoed. Het is zeker een aanrader om in deze B&B te verblijven. Je wordt zeer gastvrij ontvangen, de kamer is mooi ingericht en het ontbijt is goed verzorgd. De grote tuin rond de B&B is een pareltje. Ik heb toestemming gevraagd of ik in de tuinfoto’s mocht maken voor producten in mijn webshop en daar stonden Nelly en Vincent ook voor open. Als resultaat had ik hele mooie landelijke foto’s. Ik kom zeker graag nog een keer terug  bij Ons Erfgoed.

 

Ellen - Kunstzinnig dynamisch coach, eigenaar webshop

Optrede is een open podium festival en cultuurreis van elke vorm van podium kunst en optredens op bijzondere plekken en ruimtes in een van de kernen van de gemeente Heusden. Het publiek loopt groepsgewijs van locatie naar locatie en wordt daar steeds getrakteerd op een kort optredens.

 

 

In juni 2023 kwam  ‘Optrede’ in Hedikhuizen. Ons Erfgoed was een van de zes locaties van ‘Optrede’. Bij Ons Erfgoed hebben de ‘Di Donna’s’ en ‘De Gemene Moeders’ hun voorstelling geven aan 30 – 40 bezoekers per keer en in totaal zo’n 200 bezoekers per avond. Zowel de organisatie, deelnemers als bezoekers zijn van harte welkom geheten op de mooie locatie Ons Erfgoed.

 

 

 

 

 

Optrede - Stichting Lidy van Dam Fonds

We komen meerdere keren per jaar als team samen. Een vergader- of andere bijeenkomst bij Ons Erfgoed is altijd goed verzorgd, heeft alle benodigde faciliteiten en geeft naast een fijne mooie werkplek ook de mogelijkheid om ontspannen samen te zijn.

 

Jacquelijn - kwaliteitsmanager Expertisecentrum Kind en Scheiding

Directeur Pluscloud Martijn: We zijn met ons team een hele dag bij Ons Erfgoed geweest en hebben gebruik gemaakt van de groepsruimte.
Het is een erg mooie en lichte ruimte waar we een afrondende bijeenkomst met het team hadden van een bijscholingstraject.
Tezamen met de fantastische lunch besteld en geleverd door Bakkertje Deeg uit Heusden, de prachtige omgeving voor een wandeling tussendoor langs de Maas en de geboden voorzieningen als WIFI, gebruik van beamer en Presentatie Flapover met stiften en de gastvrije ontvangst, zijn we meer dan tevreden.

 

Martijn - Pluscloud

Als aanjager en verbinder rondom leefomgeving, welzijn en sociaal domein (sr beleidsadviseur), heb ik graag gebruik gemaakt van de Groepsruimte van Ons Erfgoed voor vergaderbijeenkomsten. Je ziet dat deze met aandacht en met een persoonlijke touch ingericht is en warmte en rust uitstraalt waardoor je gelijk in een prettige sfeer kunt overleggen. De groepsruimte van Ons Erfgoed heb ik ervaren als een fijne vergaderlocatie.

 

Anne-Lieke - Gemeente Heusden