Bed & breakfast
De B&B kamers hebben met de hoge houten plafonds en balken een warme landelijke en tegelijkertijd ook moderne en lichte uitstraling. Beide kamers hebben een luxe twee persoonsboxspring met twee bedtafeltjes en bedlampjes.
De bedden zijn comfortabele tweepersoons boxsprings met twee dekbedden en fijne kussens. Op de kamer is een klein zitje, een bureau met comfortabele bureaustoel en ruimte om jassen en kleding op te bergen. Elke kamer heeft een eigen terras met twee persoons bistro setje en kijken uit op een middeleeuwse dijk. De kamers zijn via een eigen pad en hebben elk hun eigen ingang te bereiken.
Elke kamer beschikt over een eigen ruimte waar toilet, luxe inloop regendouche en wastafel. Er zijn handdoeken, een haardroger en er kan gebruik gemaakt worden van shampoo. Het gebruik van WiFi is gratis en je kun genieten van een espresso of een kop thee uit het koffiezet apparaatje en de snelkoker die aanwezig zijn. Er kan geboekt worden voor zowel Bed no Breakfast als (indien beschikbaar) Bed and Breakfast.
Prijzen
De prijzen zijn inclusief btw, koffie en thee, toeristenbelasting en schoonmaak. Tegen vergoeding bieden we breakfast en/of andere wensen. Betaling gaat vooraf per bankoverschrijving waardoor we zonder borg kunnen werken.
 • € 255,00 weekend van vrijdagmiddag tot en met zondagochtend
 • € 450,00 midweek van maandagmiddag tot vrijdagochtend
 • € 600,00 voor een week van maandag tot zondag

Aankomst tussen 16.00 uur en 22.00 uur -Vertrek voor 11 uur

Inbegrepen bij de boeking van een B&B is het gebruik van:

 • beddengoed
 • handdoeken
 • gebruik koffie en thee
 • gebruik shampoo
 • eind schoonmaak
 • bij een langer verblijf kunnen we afspraken maken om tussentijds tegen vergoeding schoon te maken

Thee & tuinkamer, Groepsruimte en Hutje in de wei

Deze ruimten kunnen voor een dagdeel of een hele dag worden geboekt. De kosten zijn incl. btw. Desgewenst kan er tegen vergoeding voor koffie, thee of vlierbloesem limonade worden gezorgd.
Thee & tuinkamer: vanaf 10.00 tot 17.00 uur € op aanvraag
Groepsruimte: vanaf 10.00 tot 17.00 uur € op aanvraag per dagdeel, dag of meerdere dagen. Het is mogelijk om zelf iets te regelen voor het  bezorgen van gebak en/of lunch. Bijvoorbeeld door Bakkertje Deeg uit Heusden.
Hutje in de wei: vanaf 9.00 uur tot 17 uur € op aanvraag

Arrangementen
Upgrade je verblijf met een arrangement. Graag vooraf bespreken of het mogelijk is om dit er bij te boeken.

Breakfast
Breakfast kan indien bijgeboekt, op eigen terras of voor 9.30 uur in de Thee & tuinkamer worden genuttigd.

Hartige hapjes
Na een dagje op pad is het heerlijk om ’s avonds op terras of in de Thee & tuinkamer nog lekker te ‘borrelen’. Heerlijk relaxen kan met extra’s als een hapje en een drankje. Het is mogelijk om een rijk gevulde plank* met lekkernijen bij te boeken. Wilt u extra genieten van Brabantse lekkernijen en gastvrijheid? Boek dit dan vooraf en wij maken er een mooie en erg lekkere plank van en reserveren de Thee & tuinkamer erbij. Op verzoek vooraf kunnen we dit bieden indien beschikbaar.
*Kleine hartige hapjesplank
**Uitgebreide hartige hapjesplank

Zoete lekkernijen
Er kan natuurlijk ook gekozen worden voor een zoet arrangement of high tea in de Thee & tuinkamer. Dit is vooraf of indien beschikbaar bij te boeken.

Limonade Karaf
Een karaf Vlierbloesem limonade van ong. 1 liter kan vooraf of indien beschikbaar per karaf besteld worden.

Iets liefs
Voor wie een romantische boeking verdiend, kunnen we indien vooraf besproken, zorgen voor een aankleding van de kamer met bloemen, rozenblaadjes op bed en (batterij)kaarsjes op de kamer. Desgewenst leggen we een handgeschreven kaartje neer met de doorgegeven boodschap.

Bereikbaarheid
Ons Erfgoed is per openbaar vervoer te bereiken vanaf station ’s Hertogenbosch buslijn 120 (Gorinchem). Vanaf de halte Groenstraat is het ongeveer 20 minuten lopen tot Ons Erfgoed.
Kom je met de auto dan kun je vrij parkeren op of naast het terrein. Op de parkeerplaats zijn twee openbare laadpunten voor het tegen vergoeding opladen elektrische auto.
Kom je met de fiets of heb je fietsen bij je dan kunnen die in overleg in de schuur worden gestalt. Opladen aan de zelf mee te brengen laadkabel kan in de schuur maar ook op het eigen terras.

Contact eigenaren
Persoonlijke ontvangst door de eigenaren Vincent en/of Nelly of er zijn vooraf afspraken gemaakt over het gebruik van de slimme sloten voor de toegang tot de kamers.
We spreken Nederlands, Engels en in beperkte mate Duits en Frans.

Voor vragen en boeken mail Ons Erfgoed
We zijn bereikbaar via info@onserfgoed.nl 
Doorgaans geven we binnen 48 uur antwoord.

 

 

Samen zorgen voor een fijn verblijf
We hebben hard gewerkt om Ons Erfgoed te realiseren en willen graag dat anderen er ook van kunnen genieten.
Mis je iets of valt iets je tegen? Laat het ons weten.
Zelf zijn we zuinig op onze spullen. We gaan er ook vanuit dat onze gasten op een fijne manier omgaan met de ruimtes en spullen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor iets beschadigd, laat  het ons weten en we  bespreken dan graag hoe we het met elkaar oplossen.

 • We houden van de natuur en zeker van ook dieren, We hebben gekozen om geen huisdieren toe te laten.
 • Roken op Ons Erfgoed is niet toegestaan. Dus ook niet op het terras of in de tuin.
 • We vinden dat imperfect, perfect past bij wonen en werken in het buitengebied. Met snoeien en maaien houden we rekening met onze bijdrage aan de biodiversiteit.
 • In het buitengebied kan het heerlijk stil zijn, kun je luisteren naar het geritsel van de blaadjes in de wind. Het kan ook hard waaien en stormen over de vlakte. Je kunt de pure natuur ervaren.
 • Soms hoor je de dieren die in de omgeving leven of een tractor die voorbij komt. Van harte welkom op het mooie platte land.