Foto: Uitzicht op de Middeleeuwse dijk.

B&B Ons Erfgoed; kiezen voor eigentijds overnachten in de rust van voorheen.
B&B’s hebben een intiemere sfeer dan een hotel. Dat is waarom sommige mensen liever voor een verblijf in een B&B te kiezen. B&B Ons Erfgoed heeft die intieme sfeer in en geheel eigen karakter met de comfort en gemakken van een verblijf in uitstekende kwaliteit kamer als in een hotel. Zowel aan de architectuur van de B&B, de kamers als aan de inrichting is veel zorg en aandacht besteed.

Beide nieuwe ruime moderne stille B&B kamers op de begane grond en aan de tuin gelegen, zijn uitgerust met een luxe twee persoons boxspring (200 X 180) met twee eenpersoons dekbedden, goede hoofdkussens, twee bedtafeltjes en elk een bedlampje. De kamers hebben een knus zithoekje, bureau met comfortabele bureaustoel, passpiegel en kapstok, een complete eigen moderne badkamer met wastafel, inloop (regen)douche, haardroger, toilet, bed en badlinnen, waterkoker en koffiezet apparaat, bagagerek, ruimte voor het opbergen van kleding, gratis WIFI, en privacy.

De B&B’s beschikken over vloerverwarming en luchtzuivering in elke kamer. Zowel vanuit de B&B kamer als vanuit de ontbijtkamer is er vanuit een groot raam een prachtig uitzicht op de tuin en de middeleeuwse dijk met daarop een 80 jaar oude kastanjeboom. Mede door de eigen ingang naar je eigen B&B kamer en het eigen terras geeft het verblijf een ‘thuis’ gevoel. Naast het eigen terras kan er gebruik gemaakt worden van het gedeelde terras over de dijk. B&B Ons Erfgoed is geschikt voor één tot vier personen. Per persoon of per twee personen is een tweepersoonskamer beschikbaar. Verblijf is met maximaal twee volwassenen per kamer.

Bij de accommodatie kan gebruik gemaakt worden van verschillende terrassen met zicht op de oude kastanjeboom en onze kippen en als de boer schaapjes op onze wei achter de middeleeuwse dijk laat grazen kun je ook daarvan genieten. In de tuin vind je verschillende soorten insecten en planten. Nabij Ons Erfgoed leven meerdere ooievaars die geregeld overvliegen. Lees ook voor meer informatie over dieren en planten bij Ons erfgoed op deze website.

Voor wie een gitaar meebrengt kan na overleg en met de juiste veiligheidsmaatregelen over de dijk ook nog een kampvuurtje worden aangelegd.