Welkom bij Ons Erfgoed

Welkom bij Ons Erfgoed
B&B – Groepsruimte – Training

 

Een eigentijds, comfortabel en prettig verblijf in een groene landelijke omgeving’

 

‘Ons erfgoed’ omvat datgene wat we in ons leven doorgegeven krijgen en opnieuw mogen doorgeven. Als mens krijgen we erfgoed mee van onze ouders en onze families, wat we van hen leerden en  bedoeld en onbedoeld overgedragen kregen, dat wat er aan historisch erfgoed overbleef door voorbije jaren én het erfgoed van de natuur dat we wisten te bewaken een bewaren. Erfgoed is vaak iets om te koesteren, om zuinig op te zijn, om te beleven, te doorleven en om te delen. Bij Ons Erfgoed in Hedikhuizen, komt alles aan erfgoed van ons, eigenaren en bewoners Vincent en Nelly, op deze plek samen.

Aan de rand van het landelijk gelegen dorp Hedikhuizen, op een steenworp afstand van de vestingstad Heusden en het bourgondische ’s-Hertogenbosch en grenzend aan de Maas vinden onze gasten onze B&B, ‘Ons Erfgoed’.
Ons Erfgoed is er voor iedereen die er voor ontspanning even tussenuit wil en zich wil verlossen van het drukke en stressvolle leven. Ons Erfgoed is er voor wie wil doorreizen, kort of langer wil blijven, wil onthaasten, alleen of samen een fijne prachtige plek in de natuur of rustige werkplek zoekt.

Of je nu komt voor een plek om even helemaal weg te zijn, graag wil wandelen of fietsen, natuurliefhebber of historisch geïnteresseerd bent, het is er op korte afstand allemaal. Het is heerlijk vertoeven op de plek zelf, geweldig om de mooie omgeving te verkennen of als fijne basis om mooie plekken in zowel Noord-Brabant als Gelderland te bezoeken. Na een dag intensief genieten, van de natuur, stad of dorpje in de omgeving of een van de andere vele bezigheden, is een uitstekende nachtrust mogelijk in een van de sfeervolle B&B kamers van Ons Erfgoed.
De groepsruimte is een bijzondere verblijfsruimte voor groepen. Zowel het verblijf binnen als buiten op de locatie, is een eigentijdse beleving met een sprankje van ‘vruuger’.

Naast ons reguliere werk en het runnen van ‘Ons Erfgoed’ is er een mogelijkheid om in te schrijven op de trainingsdagen ‘Ons Erfgoed’ of een trainingsdag ‘op maat’ te laten verzorgen.

We heten onze gasten graag hartelijk welkom voor een onvergetelijke tijd op onze mooie plek en te genieten van de prachtige omgeving voor een kort of langer verblijf en het delen van ons erfgoed.

Vincent en Nelly hartje symbool